Červené víno suché, z vinařské oblasti Ribera del Duero, z odrůdy Tempranillo z vinic Los Silos a Carrapiñel v Pedrosa de Duero.
Má nafialovělou barvu s dobrou hloubkou, intenzivní aroma třešní, malin, borůvek, bezinek, ušlechtilého dřeva, čokolády, vanilky a karamelu. V chuti je příjemná kyselinka, měkká tříslovina, je středně tělnaté a dobře pitelné. Zraje 4-6 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Půda v oblasti je vápenitá a vinná réva je pěstována na principech organického zemědělství. Mošt fermentuje společně s vlastními kvasinkami, které si vinařství pěstuje. Toto víno reprezentuje svěží a živý charakter odrůdy Tempranillo.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.