K výrobě byly použity ručně sbírané hrozny odrůdy Chardonnay. Mošt získaný bez lisování bobulí byl kontrolovaně zkvašen. Mladé víno bylo naplněno do nerezových tanků, kde po předání kvasinek proběhlo řízené druhotné kvašení. Z tanků bylo víno pod tlakem naplněno do lahví.
Výsledným produktem je elegantní, svěží víno, vyznačující se citrusovou vůní, pikantní ovocnou chutí s tóny citrusu, citronu a medu. Perlení je velmi jemné, dlouhotrvající.
Doporučená teplota podávání: 4 - 6 °C
Skladujte bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Tarapacá najdeme ve městě Isla v Maipo Valley, v oblasti Central Valley v Chile. Společnost byla založena v roce 1874. Jejím zakladatelem je Francisco de Rojas. V roce 1892 získal vinařství Manuel Zavala-Melendez a změnil název na Viña Tarapacá (na počest chilské provincie stejného jména). Vinice jsou osázeny francouzskými odrůdami. Vlastní 600 ha vinic v oblasti: Maipo Valley, Casablanca a Leyda. Viña Tarapacá je jedním z nejtradičnějších a nejstarších vinařství v Chile. Od roku 2008 je součástí VSPT Wine Group. Chile je druhý největší vývozcem vína. Vyváží víno do více jak 60 zemí.