Právě teď při zadání kódu TARAPACA15 získáte slevu 15 % na všechna vína z Tarapaca!
Je velmi čisté, lehce nasládlé a na patře má delší závěr. Buket připomíná zelené jablko a citrus.
Doporučujeme podávat k drůbeži, rybám, bílým masům a kořeněným orientálním jídlům. Víno je vhodné pro všechny kdo nechtějí nebo nemohou pít alkohol a zároveň si rádi dopřejí kvalitní pití a společenské události, na kterých se konzumuje alkohol. Ideální je pro řidiče, těhotné ženy, osoby na dietě nebo zdravotně indisponované jedince. Obsah alkoholu je menší než 0,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Výroba nealkoholických vín
Základem dealkoholizovaných vín jsou klasická alkoholická vína či sekty, z nichž je následně ve vakuové komoře odstraněn alkohol. Za nesmírně důležité lze považovat to, že tento proces nemá za následek odstranění klasické chutě vína či sektu. Chuť, aroma i charakter vína jsou během tohoto procesu zachovány. Spolu s alkoholem jsou z vín odstraněny také 2/3 kalorií, což představuje další dobrou zprávu pro konzumenty a konzumentky. Tato vína a sekty jsou tudíž ideálním výrobkem pro ty, kdo chtějí znovu pocítit chuť vína bez negativních následků vlivem alkoholu a kalorií.
Společnost Carl Jung byla založena v roce 1868 Carlem Jungem a sídlí na zámku Boosenburg v městečku Rüdesheim am Rhein. Zabývá se výrobou dealkoholizovaných vín. Jedná se o nejmodernější metodu pro výrobu takovýchto vín. Patent na tuto výrobu vznikl v roce 1908 v Německu. Jedná se o plnohodnotná vína s minimálním obsahem alkoholu. Vznikají z klasického vína odstraněním alkoholu ve vakuové komoře. Veškeré charakteristické znaky vína zůstávají zachovány. Tyto vína jsou vhodná pro zdravě žijící lidi, kteří mají chuť na víno, ale nemají chuť na alkohol :-), případně pro abstinenty, řidiče, nebo čistě jen z dietních důvodů..