Víno má karamelovou barvu s medovou dochutí zralých jižních plodů a pikantní kyselinkou. Je zabalené v originální papírové krabičce.
Rodinné vinařství Vinofol patří mezi tradiční producenty tohoto vzácného vína. Hrozny byly sklizeny 8. 10. 2019 ve vinicích v oblasti Pálavy. Pomalým dosušováním po dobu 3 měsíců se voda obsažená v bobulích odpařuje, až vzniknou téměř rozinky. Zvyšuje se koncentrace moštu a po vylisování získáme velmi extraktivní a sladký zlatavý mok. Náročnost tohoto vína spočívá ve spotřebě hroznů. Na výrobu lahve o objemu 0,2 l jich je potřeba 2-3 kg.
Doporučujeme podávat ke sladkým dezertům či místo dezertu.
Doporučená teplota podávání: 6 - 8 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.