Červené víno vyrobené 100% z hroznů odrůdy Carmenere vypěstovaných v nejprestižnější chilské vinařské oblasti Maipo. Vyznačuje se intenzivní červenou barvou s fialovými tóny. Vůně je podobná vůni černých třešní a višní v kombinaci s vůní lučních květin. Chuť je plná, harmonicky tříslovitá s kořenitou dochutí typickou pro tuto odrůdu.
Doporučujeme podávat ke grilovanému hovězímu a vepřovému masu a k pokrmům ze zvěřiny.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Tarapacá najdeme ve městě Isla v Maipo Valley, v oblasti Central Valley v Chile. Společnost byla založena v roce 1874. Jejím zakladatelem je Francisco de Rojas. V roce 1892 získal vinařství Manuel Zavala-Melendez a změnil název na Viña Tarapacá (na počest chilské provincie stejného jména). Vinice jsou osázeny francouzskými odrůdami. Vlastní 600 ha vinic v oblasti: Maipo Valley, Casablanca a Leyda. Viña Tarapacá je jedním z nejtradičnějších a nejstarších vinařství v Chile. Od roku 2008 je součástí VSPT Wine Group. Chile je druhý největší vývozcem vína. Vyváží víno do více jak 60 zemí.