Právě teď při zadání kódu MORAVA10 získáte slevu 10 % na všechna vína z Moravy!
Toto víno vykazuje jasnou a intenzivní rubínově červenou barvu, aroma zralého červeného a černého ovoce, jako jsou například maliny, borůvky a ostružiny, s dotekem hřebíčku a černého pepře. Sladké, dobře zakulacené taniny ústí v příjemně dlouhý a chutný konec.
Hrozny byly kvašeny a macerovány v nerezových tancích. Následně víno zrálo po dobu 7 měsíců v malých barikových sudech z francouzského a amerického dubu.
Doporučujeme podávat k červenému masu, skopovým žebírkům a grilovaným játrům.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 5 let.
Reserva
Do této řady jsou zařazena vína, která ležela minimálně 6 měsíců v barikových sudech.
Tarapacá najdeme ve městě Isla v Maipo Valley, v oblasti Central Valley v Chile. Společnost byla založena v roce 1874. Jejím zakladatelem je Francisco de Rojas. V roce 1892 získal vinařství Manuel Zavala-Melendez a změnil název na Viña Tarapacá (na počest chilské provincie stejného jména). Vinice jsou osázeny francouzskými odrůdami. Vlastní 600 ha vinic v oblasti: Maipo Valley, Casablanca a Leyda. Viña Tarapacá je jedním z nejtradičnějších a nejstarších vinařství v Chile. Od roku 2008 je součástí VSPT Wine Group. Chile je druhý největší vývozcem vína. Vyváží víno do více jak 60 zemí.