Právě teď při zadání kódu TARAPACA15 získáte slevu 15 % na všechna vína z Tarapaca!
Nejoblíbenější italská odrůda Primitivo v nealkoholické verzi. Ve sklenici vás přivítá rubínově červená barva s odrůdově typickým aroma zralých třešní a borůvek v kombinaci se sladkým kořením a lehkou kouřovostí. Obsah alkoholu méně než 0,5 % obj.
Doporučujeme podávat k těstovinám s rajčatovou omáčkou a pizze.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Výroba nealkoholických vín
Základem dealkoholizovaných vín jsou klasická alkoholická vína či sekty, z nichž je následně ve vakuové komoře odstraněn alkohol. Za nesmírně důležité lze považovat to, že tento proces nemá za následek odstranění klasické chutě vína či sektu. Chuť, aroma i charakter vína jsou během tohoto procesu zachovány. Spolu s alkoholem jsou z vín odstraněny také 2/3 kalorií, což představuje další dobrou zprávu pro konzumenty a konzumentky. Tato vína a sekty jsou tudíž ideálním výrobkem pro ty, kdo chtějí znovu pocítit chuť vína bez negativních následků vlivem alkoholu a kalorií.
Casa Vinicola Botter Carlo je rodinné vinařství, které založil v roce 1928 Carlo Botter. Jejich vinice mají rozlohu 150 hektarů. Roční produkce je kolem 55.000.000 lahví. Víno exportují do více jak 40 zemí. Pěstují především odrůdu: Chardonnay a Merlot. Vyrábí víno jak z vlastních vinic, tak stáčí víno z regionu: Puglia, Veneto, Ambruzzo a Sicílie.