Víno z višní ze sadů Mendelovy univerzity v novém designu. Specialita Vinařství Château Lednice. Osobité víno vyrobené vinařskou technologií zkušenými technology a sklepmistry. Rarita, která potěší každého a odborníky překvapí.
Tmavá červená barva i výrazná vůně zralých višní svědčí o vyzrálosti suroviny, která byla použita na výrobu tohoto ovocného vína. Harmonicky sladěný vyšší zbytkový cukr s jemnou kyselinou a nižším alkoholem doplňují plnost a bohatost chuti, připomínající chuť pečeného vánočního cukroví.
Ovocné višňové víno je vhodným doplňkem k roládám z piškotového těsta, plněným ovocnou marmeládou nebo máslovým krémem.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 12 - 14 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Vhodné spotřebovat do 2 let.