Ve vůni převládá aroma grapefruitu a ananasu spolu s bílou růží, které se přenáší na patro spolu s náznakem chuti plátku citronu a kešu oříšků. Má jemný krémový konec s vanilkovou dochutí. Hrozny byly vypěstované v regionu Padthway, který je svým chladným klimatem vhodný pro bílé odrůdy. Na první pohled zaujme i kovová etiketa.
Doporučujeme podávat s bílým masem, drůbeží, rybami a lehkými sýry.
Doporučená teplota podávání: 12 - 14 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2-4 let od lahvování.
Berton Vineyard najdeme v podoblasti Coonawarra v Jižní Austrálii. V roce 1996 vinařství Berton Vineyard založili Bob a Cherie Berton. Začínají s rozlohou vinic kolem 30ha. Vinohrady vlastní v High Edenu. Stali se producentem excelentních prémiových vín. Nadmořská výška a chladné počasí vytváří ideální podmínky pro růst kvalitních hroznů. Pěstují především odrůdy: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc a Chardonnay.