Právě teď při zadání kódu MORAVA10 získáte slevu 10 % na všechna vína z Moravy!
Víno krásně žlutě zlatavé barvy a vůní po vanilce, s jemným kouřovým aroma. V příjemné chuti se objevují jasné tóny dřeva, při zachování ideální svěžesti. Víno před dealkoholizací zrálo v dubových sudech. Obsah alkoholu méně než 0,5 % obj.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Výroba nealkoholických vín
Základem dealkoholizovaných vín jsou klasická alkoholická vína či sekty, z nichž je následně ve vakuové komoře odstraněn alkohol. Za nesmírně důležité lze považovat to, že tento proces nemá za následek odstranění klasické chutě vína či sektu. Chuť, aroma i charakter vína jsou během tohoto procesu zachovány. Spolu s alkoholem jsou z vín odstraněny také 2/3 kalorií, což představuje další dobrou zprávu pro konzumenty a konzumentky. Tato vína a sekty jsou tudíž ideálním výrobkem pro ty, kdo chtějí znovu pocítit chuť vína bez negativních následků vlivem alkoholu a kalorií.