Cabernet temně granátové barvy pochází z prvotřídních hroznů pěstovaných v jihoitalské Apulii a na Sicílii. Ve vůni Vás čeká příjemné aroma ostružin, černých třešní, vanilky a čokolády. Chuť je bohatá, šťavnatá a se znatelnou stopou po dubovém dřevě, kterou víno získalo částečným (40 %) zráním po dobu 10 měsíců v barikových sudech z amerického dubu. Dochuť je dlouhá, komplexní s jemným tříslem. Víno vzniklo z ručně sbíraných hroznů, které pochází z 25-40 let starých keřů.
Doporučujeme podávat k pečenému masu, pizze nebo tvrdým sýrům. Skvěle doprovodí i tradiční BBQ.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.