Barva tohoto červeného vína je velmi tmavá, téměř fialová. Ve vůni můžeme cítit tmavé ovoce, ostružiny, švestky, trochu sladkosti a dokonce nějaké koření s trochou pepře. Na patře je víno bohaté s příjemnou koncentrací vanilky a dubu.
Pro vinice odkud toto víno pochází je typické mírné klima po celý rok, tedy výborné podmínky pro výrobu červeného vína. Tichomořský vánek chrání před horkým letním sluncem a přináší vlahé, chladné noci. Dramatické rozdíly mezi denní a noční teplotou, které mohou být až 22 °C, pomáhají udržet kyselinky a dávají intenzivní barvu a chuť červeným odrůdám.
Doporučujeme podávat k červenému masu, grilovanému masu, zelenině a bůčku.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.