Právě teď při zadání kódu MORAVA10 získáte slevu 10 % na všechna vína z Moravy!
Víno má světlounce červenou barvu a svěží vůni s náznakem růží a ovoce. Skvěle vyvážená chuť po které zůstává v ústech svěžest.
Doporučujeme podávat k prvním chodům s rizotem, rybami, drůbeží. Skvěle se hodí k grilované polentě s rybou nebo k čerstvým sýrům.
Vinifikace: Čerstvě utržené hrozny se nechají krátkou dobu louhovat za studena. Poté se šetrně slisují pneumatickým lisem. Alkoholové kvašení probíhá v nerezových tancích a při kontrolované teplotě. Během přirozeného mléčného kvašení se vznikající víno jednou týdně promíchává. Před lahvováním se nechá odpočinout.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné skladovat 3-5 let od lahvování.