Jasně rubínová barva s tóny květů a ovoce. Svěží a dobře vybalancované víno.
Doporučujeme podávat ke grilovaným masům.
Vinice vysázená v období 1990 - 1997 se nachází v centru Toskánska v nadmořské výšce 250m. Vinohrad je osázen v hustotě 6666 hlav/ha s produkcí 9000 kg/ha. Vápenato - jílovité podloží bohaté na hlínu s říčními oblázky. Vinifikace probíhá macerací po dobu 5ti dní a následnou fermentací s kontrolovanou teplotou po dobu 10ti dní. Víno zraje 12 měsíců v sudech z francouzského dubu. Víno v lahvích je před distribucí ukládáno po dobu 6ti měsíců do sklepa.
Ocenění:
Alkohol: 13,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 5 - 10 let.