Svatomartinská a mladá vína 2024 v prodeji!
Červené víno intenzivní vůně s tóny divoké ostružiny. Můžete cítit také lehkou tříslovinu. Víno je stvořené k večernímu popíjení s přáteli a dobrému jídlu.
Macerace hroznů trvala 5 dní. Zrání probíhalo v nerezových tancích (80%) a v dřevěných sudech barrique (20%).
Doporučujeme podávat k červenému masu a zvěřině.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla.
Bohaté na tradici a vášeň pro víno, vinařství Cozzarolo je skvostným klenotem nacházejícím se v krásném kraji. Jeho vinice jsou umístěny na malebných svazích, které jsou proslulé svým unikátním terroirem, ideálním pro pěstování hroznů.
Vinařství Cozzarolo se zaměřuje na ekologicky šetrný přístup, což se odráží v jejich závazku k udržitelnému zemědělství. Díky tomu vytvářejí vína s vynikající kvalitou a charakterem.
Vinařství s původními 2 hektary vinic založil v roce 1979 Giovanni Battista. Během současné třetí generace se vinařství Cozzarolo rozšířilo na středně velké rodinné vinařství obhospodařující 60 hektarů vinic. Celková potencionální produkce vinařství je 600 000 lahví ročně. V současné době se pohybuje okolo 150 000 lahví ročně. V portfóliu najdeme bílá i červená vína vyrobená z lokálních i mezinárodních odrůd.