Z latinského „přinášející jaro" je Vernus poctou pro cykly země, pro neustále každoročně se opakující znovuzrození. Cabernet Sauvignon byl vyrobený z hroznů vypěstovaných v údolí Colchagua. Nabízí výjimečnou rovnováhu mezi polohou (terroir), kde byly sklizeny hrozny a uměním vinaře, sklepmistra.
Toto červené víno má intenzivní svěží aroma bobulového ovoce, především černého rybízu, v chuti jsou v harmonii ovocné tóny s anýzem, vanilkou a čokoládou, pocházející z barikových sudů, v nichž víno 12 měsíců zrálo.
Doporučujmeme podávat k pečeným a grilovaným červeným masům, zvěřině a zrajícím sýrům.
Alkohol: 14,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 8 - 10 let.