Tradičně aromatický Tramín s vyšším zbytkovým cukrem ve výhodném balení. Vysoce kvalitní víno, jehož hrozny dosáhly při sběru cukernatosti 24,6 °(výběr z hroznů).
Doporučená teplota podávání: 9 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla.
Vakuový sáček s výpustným ventilem v kartonovém obalu dokáže udržet jedinečnost vína až 6 týdnů po otevření ve stejné kvalitě. Délka skladování neotevřeného vína je 1 rok.
Vínařství Zlomek & Vávra bylo založeno v roce 2008. Patří mezi rodinné vinařství a najdeme ho v samém srdci Slovácka, v Boršicích u Blatnice. Vinařství navazuje na dlouholetou tradici dvou vinařských rodin z úpatí Bílých Karpat. Rozloha vinic je 25 hektarů a leží na jižních a jihozápadních svazích slovacké vinařské podoblasti. Veškeré hrozny jsou sbírány ručně velmi reduktivní metodou a jsou té nejvyšší kvality. Vznikají tak přívlastková vína s typickým odrůdovým charakterem. Při výrobě vína používají moderní technologie společně s tradičními postupy. Důraz je kladen na šetrný přístup k hroznům a k vinicím. Vinařství Zlomek & Vávra charakterizuje osobní, rodinný a pečlivý přístup k vínu.