Sauvignon, Genus Regis, Pozdní sběr, 2014, Znovín Znojmo, 0.75 l

-20 %
Sauvignon, Genus Regis, Pozdní sběr, 2014, Znovín Znojmo, 0.75 l
Země původu
Vlastnosti
ID produktu 10547
Oblast Morava
Podoblast Znojemská
Výrobce Znovín Znojmo
Odruda Sauvignon
Kategorie Pozdní sběr
Kolekce Genus Regis
Barva Bílé
Cukr Polosuché
Zařazení Tiché
Ročník 2014
Šarže 4048
Uzávěr Korkový uzávěr
230 Kč
185 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 2 ks
Osobně v Modleticích:
zítra
Osobně v Praze:
zítra po 17. hodině
Přepravní společností:
pozítří
Podrobnosti

Sauvignony v okolí Znojma jsou znalci řazeny k nejlepším na světě. Vynikají kopřivově-broskvovou, někdy až angreštovou vůní, s pikantními a minerálními tóny v chuti. Výborně se dají i archivovat.

Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu a rybám.

Ocenění:

  • Festwine 2015 - zlatá medaile

Obec: Hnanice
Trať: U kapličky

Alkohol: 12,0 % obj.
Zbytkový cukr: 7,3 g/l
Kyseliny: 7,0 g/l
Bezcukernatý extrakt: 23,5 g/l

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 6 - 8 let.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Hnanice
Trať: U kapličky
Alkohol12,0 % obj
Kyseliny7 g/l
Zbytkový cukr7,3 g/l
Bezcukernatý extrakt23,5 g/l
Znovín Znojmo

Znovín Znojmo, a.s. se sídlem v Šatově je vinařství, které při výrobě vína snoubí tradici s novými technologiemi. Svou velikostí se řadí mezi střední vinařství. Denně prodá 17 tisíc lahví a z celkového množství vína, které se prodá v České republice patří Znovínu Znojmo 3,5 procenta. Společnost Znovín Znojmo se řídí heslem nezklamat zákazníka, nabízí široký sortiment vín a daří se jí udržovat stabilní kvalitu vín. Vinařství dává důraz na terroir, uvědomuje si v jak dokonalém prostředí se nacházejí jejich vinice, odkud pocházejí hrozny a vína z nich jsou unikátní a elegantní. Neexistuje téměř žádná významná výstava vín, kde by vína ze Znovína Znojmo nebodovala. Vinařství může být hrdé na své výsledky, ale přijímá je s pokorou a ví, že je stále co zlepšovat.