Ryzlink rýnský, Flower Line, Pozdní sběr, 2021, Mikrosvín, 0.75 l

Ryzlink rýnský, Flower Line, Pozdní sběr, 2021, Mikrosvín, 0.75 l
Země původu
Vlastnosti
ID produktu 17582
Oblast Morava
Podoblast Mikulovská
Kategorie Pozdní sběr
Kolekce Flower Line
Barva Bílé
Cukr Suché
Zařazení Tiché víno
Ročník 2021
Šarže 115
Uzávěr Korkový uzávěr
245 Kč 202 Kč bez DPH
Dostupnost:
Skladem 13 ks
Osobně v Modleticích:pondělí 30.1 Osobně v Praze: pondělí 30.1 po 17:30 Přepravní společností:úterý 31.1
Podrobnosti

Víno světlejší citronové barvy. Vůně je bohatá, s projevem peckového ovoce, zralých citrusů, lipového květu a s nádechem sušených meruněk v závěru. Chuť je šťavnatá, s pevnou citrusovou kyselinkou, příjemným zbytkovým cukrem a delší minerální dochutí.

Doporučujeme podávat k předkrmům, lehkým úpravám ryb či telecímu masu.

Ocenění:

  • Prague Wine Trophy 2022 - Prague Premium Gold
  • Národní soutěž vín 2022 - zlatá medaile

 

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

 

Flower line

Vína květinové řady v sobě nesou náladu raného léta, jeho optimismus, radost a uvolňující nevázanost. Charakter vín této výrobkové řady je založen na primární aromatice jednotlivých odrůd, jejich úžasné ovocnosti, svěžesti a neskutečně šťavnaté pitelnosti. Dokonale uspokojí vaše představy a potřeby pro každodenní popíjení vína.

Alkohol13,0 % obj
Kyseliny8,2 g/l
Zbytkový cukr10 g/l
Bezcukernatý extrakt27 g/l
Mikrosvín Mikulov

Mikrosvín Mikulov a.s. patří k nejvýznačnjším moravským vinařstvím. 220 hektarů vlastních vinice se nachází v srdci Chráněné krajinné oblasti a biosférické rezervace Pálava a přilehlých Dunajovických vrších. Filozofie pěstování révy vinné je založená na malém zatížení keřů a šetrném přístupu k přírodě s maximálním omezením chemických vstupů. „Víno se rodí ve vinici“. Vše začíná a končí ve vinici. Stěžejní odrůdou vinařství je Ryzlink vlašský. Tato vína se skvěle párují s gastronomií a najdetede je v řadě luxusních restaurací.