Doprava vín až domů přes DPD nově již od 99 Kč!
Zombíňák je ssstrašidelně podařená limitka z dýní! Na její výrobu jsme použili konkrétně dýně hokaido. Limitovaný speciál chutná na první dobrou jako polosladké bílé víno, ale brzy v něm rozpoznáte skvělou chuť dýní. Tu jsme ještě vylepšili o vlastní podzimní mix koření: skořice, badyán, kardamom, bílý pepř a hřebíček, zakápli šťávou z čerstvého citronu a nezapomněli jsme samozřejmě ani na bílé víno.
Zombíňák doporučujeme podávat vychlazený, k jednohubkám, chlebíčkům či obloženému talíři za doprovodu strašidelného filmu. Svařená verze zažene husí kůži způsobenou hororem.
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.