Unikátní suchý Tramín který zrál v betonovém tanku.
Doporučená teplota podávání: 12 - 14 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 1 - 5 let od lahvování.
Vinařství Štěpán Maňák je rodinné vinařství v obci Žádovice, ve slovácké podoblasti jižní Moravy, asi 6 km od Kyjova. Firmu založil v roce 1992 Štěpán Maňák. Rozloha jejich vinic je 15ha. Převažující podloží jsou spraše. Přes 6 ha vinic mají v katastru obce Kostelec, kde pěstují odrůdy: Rulandské bílé, Muškát moravský, Chardonnay a Muller Thurgau. Další vinice se nacházejí v Žádovicích. Zde pěstují odrůdy: Ryzlink Rýnský, Tramín červený, Sylvánské zelené, Sauvignon, Rulandské šedé, Rulandské modré, Merlot, Svatovavřinecké a Cabernet Moravia. Ošetřování vinic provádí v souladu s integrovanou produkcí. Zaměřují se převážně na přívlastková vína. Vyrábí také slámové a ledové víno. Jejich roční produkce je 120.000l. Vinařství Štěpán Maňák je jediné vinařství v ČR, které vyrábí suché a velmi koncentrované višňové víno. Rodina Maňákových má jako první v ČR certifikovaný systém HACCP v tomto oboru. Většina vín má řadu ocenění jak v domácích, tak i světových soutěžích.