Přeneste kouzlo vánočních trhů do svého obýváku. Vánoční speciál Teplouš, jak už název napovídá, zahřeje stejně dobře jako svařák na vánočním trhu a vykouzlí půvabnou sváteční atmosféru. Dokonalé a voňavé rybízovo-višňové cuvée. V každé lahvi se navíc "koupe" palička skořice, díky níž je chuť speciálu ještě vánočnější.
Jak na dokonalou vánoční atmosféru: Rozjeďte koledy na plné pecky, ať vás slyší i v sousedním městě, nalijte speciál do rendlíku a ohřejte na 60-70 °C. Svařák nesmí vařit, jen pěnit. Poté ho nalijte do vánočně laděného hrnečku. Žádné koření není potřeba.
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Rybízák je rodinná firma založená v roce 2005. Za 15 let existence se vypracovala na největšího tuzemského výrobce kvalitních ovocných vín, která jsou vyráběza ze 100% ovoce bez použití umělých přísad. Vše začalo Rybízákem, ale v nabídce je mnoho dalších druhů ovocných vín včetně sezoních speciálů.