Jakmile ho jednou ochutnáte, už nikdy si bez něj nedokážete představit Vánoce. Pan Punčoška je přesně ten punč, který nám ve vánoční kolekci dlouho chyběl. Ne proto, že bychom snad nechtěli, ale protože recepturu na něj jsme ladili už od předchozích Vánoc.
Čekání se ale vyplatilo, protože Pan Punčoška chutná ještě líp jak punč na vánočních trzích. Voní jako domov a má výraznou ovocnou chuť po hruškách, višních a lesním ovoci, které najdete v každé lahvi - pro ještě ovocnější chuť.
Lze pít i vychlazený, ale tu nejlepší chuť z něj vytáhnete, když punčové víno svaříte. To pak bude úplná pohádka vůní a chutí.Punčošku jen ohřejte na 60 °C, může pěnit, ale nesmí se vařit, jinak začne ztrácet kouzlo. Pak ho už jen nalijte do oblíbeného vánočního hrnečku a máte hotovo. Koření netřeba.
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Rybízák je rodinná firma založená v roce 2005. Za 15 let existence se vypracovala na největšího tuzemského výrobce kvalitních ovocných vín, která jsou vyráběza ze 100% ovoce bez použití umělých přísad. Vše začalo Rybízákem, ale v nabídce je mnoho dalších druhů ovocných vín včetně sezoních speciálů.