Snoubení vína Volařík s bílou čokoládou

Náš tip
Snoubení vína Volařík s bílou čokoládou Země původu
Vlastnosti
ID produktu 16061
Oblast Morava
Podoblast Mikulovská
Odruda Pálava
Kategorie Pozdní sběr
Kolekce Terroir
Barva Bílé
Cukr Suché
Zařazení Tiché
Ročník 2019
Uzávěr Korkový uzávěr
490 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 3 ks
Osobně v Modleticích:
pondělí 19.4
Osobně v Praze:
pondělí 19.4 po 17:30
Přepravní společností:
úterý 20.4
Podrobnosti

Vyzkoušejte jedinečné spojení Pálavy U Venuše 2019 od Volaříka a luxusní čokolády Chocoalchemy, vytvořené na míru k tomuto konkrétnímu vínu.Krásný dárek pro všechny, kteří rádi zkouší něco nového. 

Mimořádná 44% bílá čokoláda ochucená bylinami, čajem, kořením a himalájskou solí perfektně doplňujem toto víno.

Servírování: Nalijte víno do sklenice a poté na její okraj pověste čokoládovou podkovu. Přičichněte, nechte v puse rozplynout kousek čokolády a poté zapijte vínem...

Dárkové balení obsahuje: 0,75 l Ryzlink vlašský, 22 g čokolády (4 ks ve tvaru podkoviček) a dárkovou tašku. 

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Horní Věstonice
Trať: U Venuše
Alkohol14,0 % obj
Kyseliny6,9 g/l
Zbytkový cukr4 g/l
Vinařství Volařík

Vinařství Volařík najdeme v Mikulově na Moravě. Vinařství původně založil Leopold Volařík po konci druhé světové války. Seznámil se s rodinou Schultzovou, od které se naučil vinohradnickému a vinařskému umění. Vinařství bylo přerušeno kolektivizací a nástupem komunistického režimu. Po revoluci v roce 1989 byly vráceny vinice původním majitelům, a tak v roce 2007 zakládá Vinařství Volařík Ing. Miroslav Volařík. V roce 2001 a 2008 založil nové vinice. V integrované produkci dnes obhospodařují 80 ha vlastních vinic. Z toho 4,2 ha v režimu ekologického zemědělství. Většina vinic leží na teplých svazích Pavlovských vrchů. Vyrábí přívlastková, zejména bíla vína. Pěstují více než 12 odrůd. Jsou to: Chardonnay, Pálava, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Sauvignon, Svatovavřinecké, Tramín červený, Veltlínské červené rané a Veltlínské zelené. Při pěstování kladou důraz na kvalitu hroznů, terroir, dobrý přístup jak k hroznům, tak i vinicím. Hrozny sbírají výhradně ručně a dopravují je do vinařství pod suchým ledem. Používají nejnovější technologie. Od roku 2011 jsou členem Aliance vinařů V8. Vinařství sklízí úspěchy na tuzemských i zahraničních soutěžích.