Ryzlink vlašský, Terroir Club, Pozdní sběr, 2015, Znovín Znojmo, 0.75 l

Ryzlink vlašský, Terroir Club, Pozdní sběr, 2015, Znovín Znojmo, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 13676
Oblast Morava
Podoblast Znojemská
Výrobce Znovín Znojmo
Kategorie Pozdní sběr
Kolekce Terroir Club
Barva Bílé
Cukr Polosuché
Zařazení Tiché
Ročník 2015
Šarže 5012
Uzávěr Korkový uzávěr
249 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 3 ks
Osobně v Modleticích:
dnes
Osobně v Praze:
dnes po 17:30
Přepravní společností:
zítra
Podrobnosti

Poznejte nádherný polosladký Ryzlink vlašský z Hustopečí z viniční trati Růženy, který se vyznačuje ušlechtilou vůní po rozinkách, medu nebo vanilce. V ústech oceníte svůdnou nasládlost zbytkového cukru, čistotu, délku a bohatost chuťového projevu. Zaujme atraktivní příchutí po vyzrálých hruškách, meruňkách nebo marcipánu.

Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu nebo ovocným dezertům. Víno má výborné předpoklady k archivaci.

 

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 6 - 8 let.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Hustopeče
Trať: Růženy
Alkohol12,0 % obj
Kyseliny6,4 g/l
Zbytkový cukr8,5 g/l
Bezcukernatý extrakt22,4 g/l
Znovín Znojmo

Znovín Znojmo, a.s. se sídlem v Šatově je vinařství, které při výrobě vína snoubí tradici s novými technologiemi. Svou velikostí se řadí mezi střední vinařství. Denně prodá 17 tisíc lahví a z celkového množství vína, které se prodá v České republice patří Znovínu Znojmo 3,5 procenta. Společnost Znovín Znojmo se řídí heslem nezklamat zákazníka, nabízí široký sortiment vín a daří se jí udržovat stabilní kvalitu vín. Vinařství dává důraz na terroir, uvědomuje si v jak dokonalém prostředí se nacházejí jejich vinice, odkud pocházejí hrozny a vína z nich jsou unikátní a elegantní. Neexistuje téměř žádná významná výstava vín, kde by vína ze Znovína Znojmo nebodovala. Vinařství může být hrdé na své výsledky, ale přijímá je s pokorou a ví, že je stále co zlepšovat.