Neuburské, Kabinet, 2014, Vinařství Omasta, 0.75 l

-9 %
Neuburské, Kabinet, 2014, Vinařství Omasta, 0.75 l Země původu
Vlastnosti
ID produktu 9816
Oblast Morava
Podoblast Velkopavlovická
Odruda Neuburské
Kategorie Kabinet
Barva Bílé
Cukr Polosuché
Zařazení Tiché
Ročník 2014
Šarže 15-14
Uzávěr Korkový uzávěr
165 Kč
150 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 1 ks
Osobně v Modleticích:
zítra
Osobně v Praze:
zítra po 17. hodině
Přepravní společností:
pozítří
Podrobnosti

Barva vína je sytě zlatá až olejnatá. Vůně je výrazně květnatá s mírným nádechem kořenitých tónů. Chuť je plná, kořenitá, minerální s dlouhotrvající dochutí a mírnou mandlovou hořčinkou.

Doporučujeme podávat k hustým omáčkám, k pečené drůbeži nebo k drůbežím paštikám.

Obec: Boleradice
Trať: Nové hory

Alkohol: 11,5 % obj.
Zbytkový cukr: 7,6 g/l
Kyseliny: 8,9 g/l

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Boleradice
Trať: Nové hory
Alkohol11,5 % obj
Kyseliny8,9 g/l
Zbytkový cukr7,6 g/l
Vinařství Omasta

Vinařství Omasta vyrábí přívlastková vína z velkopavlovické, slovácké a mikulovské podoblasti. Vína produkují ve Horních Bojanovicích v panském sklepě z 15. století. Vlastni vinice o rozloze 1 hektar, tudíž ostatní hrozny na výrobu vín vybírají od prověřených dodavatelů. V nabídce je tak zastoupena velká část odrůd. Irsai Oliver a Muškát moravský patři v tomto vinařství mezi stěžejní a tradiční odrůdy. V nabídce najdete ale také méně rozšířené odrůdy jako Hibernal nebo Neuburské. Při výrobě vína je kladen velký důraz na výběr hroznů a samotné zpracování. Nechybí použití moderního mlýnkoodzrňovače a pneumatický lis. Bílá vína zrají v nerezových tancích a červená vína zrají v tradičních dubových sudech starých 40 let. Malá část produkce červených vín zraje ve francouzských sudech barrique.