Jedná se o ročníkový produkt, v němž převažuje nádech květin. Chutná harmonicky, má vyvážené doznívání chuti a vyznačuje se velmi jemným, dlouhým perlením, které je výsledkem delšího zrání. Výběr z nejlepších hroznů, které byly po několik hodin vystaveny kryomaceraci. Víno se zpracovává Charmatovou metodou s přidáním kvasinkové kultury a udržuje se při tom na řízené teplotě.
Doporučujeme podávat k pokrmům z ryb.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 6 - 8 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Jedinečná chutť těchto vín vypráví příběh již třetí generace této italské vinařské rodiny. Od 60. let se věnuje pěstování vinné révy a výrobě prvotřídních šumivých i tichých vín z oblasti Treviso. Vína vznikají za použití moderních technologií a dobře prezentují místní terroir i dorůdový charakter hroznů. Šumivá vína Prosecco a Spumante získávají i ocenění na mezinárodních výstavách a jistě uchvátí i Vás.