Oranžová vína

Oranžová vína se vyrábějí z bílých hroznů, ale technologie výroby se podobá výrobě červených vín. Při u nás nejpoužívanější metodě výroby se rmut (podrcené hrozny) nechají ležet delší dobu spolu a díky tomu se ze slupek vyloučí více barviva a aromatických látek. Celý postup je tak téměř identický s výrobou červených vín. Méně používanou metodou je tradiční gruzínský postup výroby oranžových vín v hliněných nádobách (kvevrech). Podrcené hrozny se uzavřou do těchto nádoba a celý prosec výroby probíhá samovolně bez zásahu člověka.

Vyhledávání:
Hledat v kategoriiOdrudaCukrZeměVýrobceKategorieRočníkKolekceUzávěr
Hledat v kategoriiHledat
Kde hledat:
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit produkty
Zobrazit:3 produkty
Zobrazit: