Ve vůni najdeme třešně, jahody a ostružiny. V ústech víno potěší jeho plným tělem a hedvábnými taniny. Burgundská vinifikační metoda s macerací po dobu asi 20 dnů se zráním na jemných kalech je základem úspěchu tohoto vína.
Doporučujeme podávat ke grilovanému tmavému masu, kachně a paštikám.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 3-5 let.
Burgundská vinifikační metoda s macerací po dobu asi 20 dnů se
zráním na jemných kalech, je základem úspěchu výroby kvalitního vína.
Ve vůni
najdeme třešně, jahody a ostružiny. V ústech víno prozradí jeho plné tělo a
hedvábné taniny.
V
gastronomii se nejlépe hodí ke grilovanému tmavému masu, kachně a paštikám.