Seriózní, elegantní, velmi suchá a krémová Cava s dvouletým ležením na kvasničních kalech. V chuti i vůni najdeme tóny zralého bílého ovoce, fenyklu, kvasnic a briošek.
Klasická tradiční metoda. Nejméně 24 měsíců zrání v lahvi. Odrůdové složení: 30% Macabeo, 40% Xarel·lo a 20% Parellada, 10% Chardonnay.
Doporučujeme podávat jako aperitiv, brilovanému bílému masu a k mořským plodům.
Doporučená teplota podávání: 6 - 8 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Toto španělské vinařství je na poměry regionu považováno za menší, ale svými 63 hektary vinic nabízí rozsáhlé možnosti. Dominují zde tradiční katalánské odrůdy, ze kterých se především vyrábí slavná šumivá vína - Cava. Hlavními odrůdami jsou Macabeo, Xarel·lo a Parellada, které doplňuje mezinárodní Chardonnay. Z modrých odrůd jsou zde pěstovány Monastrell, Garnatxa a Pinot Noir. Roční produkce Cavy dosahuje impozantních 350 000 lahví. Vinařství se pyšní vynikajícím řemeslným zpracováním hroznů a vytváří skvělá vína s autentickým španělským charakterem.