Ve vůni tohoto vína jsou patrné znaky Guavy a hrušek. Chuť je svůdná se znaky tropického ovoce a tóny zelené trávy, která následně v dochuti přechází v grep s pikantní kyselinkou. Odrůdové složení: 80 % Chenin blanc x 20 % Sauvignon blanc
Doporučujeme podávat k pikantnímu kuřeti a nebo k čerstvému salátu Caesar.
Hrozny použité výrobu tohoto vína pochází z 5 - 15 let starý vinic vysazených vysoko v oblasti Bottelary Hills. Půdní složení je z červeného kamenitého jílu a písku. Hrozny na písčitých půdách dozrávají rychleji, a proto se ztráty v kyselosti snižují smícháním s odrůdou Sauvignon, která je pěstována na žulovitém podloží, což podporuje kyselost a svěžest vína. To vytváří řadu různých příchutí ve stejném bloku vinic a vínu dodává hloubku. Hrozny se sbírají v optimální zralosti a šťáva se nechává po určitou dobu v kontaktu se slupkami z hroznů.
Doporučená teplota podávání: 9 - 11 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.