LIKVIDACE SKLADU !!! - slevy až 50 %, více než 200 zlevněných položek
Vlašák jako z učebnice s extra dramatickou kapitolou navíc. Vůně plná bylin, jablek a citrusů je doprovázená živou chutí kombinující kořenitost, ovocnost a smetanovou hebkost. Elegantní a zároveń hravé víno.
Pěstování révy i výroba tohoto vína probíhá v biodynamickém řežimu s minimálními zásahy ve vinici a ve sklepě. Víno bylo testováno na množství histaminu menším než 0,1 mg/l. Víno tak lze označit za nízkohistaminové a je v hodné i pro osoby s jeho intolerancí. Vhodné je i pro Vegany.
Doporučujeme podávat jako aperitiv či v kombinaci s bylinkovým rizotem či rybou.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Mladé biodynamické vinařství Hareter se nachází na břehu rakouského jezera Neusiedler v obci Weiden am See. Majitel Thomas Hareter dbá na maximální péči o vinohrad a podporu lokálního zemědělství. V roce 2006 přešlo vinařství na pěstování a výrobou vín v organickém režimu a v roce 2009 získalo certifikaci BIO. Vína jsou převážně naturální a perfektně odrážejí místo vzniku a původní surovinu. Díky tomuto přístupu a unikátnímu terroir obsahují tato vína minimální množství změřeného histaminu a mohou tedy být označena jako nízkohistaminová vína. Tato vína jsou vhodná dokonce i pro vegany.