Vinné želé je delikatesa získaná želírováním vína, pomocí pektinu a cukru. V tomto případě se jedná o kvalitní červené víno z Moravy, odrůdy Frankovka nebo Svatovavřinecké. Toto vinné želé vynikne především svou autentickou vůní a chutí vína, ze kterého je vyrobeno. Jemná struktura želé na jazyku, už jen umocní pocit nevšedního gurmánského zážitku. Konečně si tak můžete dopřát víno i k snídani :-)
Červené vinné želé se výborně hodí k jemnějším smetanovým sýrům nebo sýrům typu Brie. Krásně také doplní masové paštiky, zvěřinu nebo sladké dezerty.
Složení: červené víno, cukr, pektin, kyselina citrónová
Doporučujeme skladovat v temnu a suchu při teplotě do 25 °C. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do 11/2020.