Víno s krásnou intenzivní vůní zralého ovoce, zejména meruněk, jablek a s jemným tóny medu. Chuť je plná, svěží, příjemná.
Doporučujeme podávat ke grilovanému kuřecímu steaku a grilovaným sýrům.
Obec: Brod nad Dyjí
Trať: Dunajovský kopec
Alkohol: 11,0 % obj.
Zbytkový cukr: 0,8 g/l
Kyseliny: 7,2 g/l
Bezcukernatý extrakt: 23,5 g/l
Doporučená teplota podávání: 8 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.
Toto víno je zařazeno ve speciální edici Gastro Collection, kolekci vín určené pro náročné zákazníky vinoték a kvalitních restaurací.