Víno světle zelené barvy se zlatými odlesky. Ve vůni se rozvíjí jemná vůně mandlí a zralých hrušek, závěr vůně je jemně kořenitý. Chuť suchá a lehce pepřnatá, s křupavou kyselinkou a jemně minerální dochutí.
Doporučujeme podávat k jednoduchým jídlům domácí kuchyně, k vařenému hovězímu a drůbežímu masu nebo ke smažené rybě.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 2 - 3 let od lahvování.
Ego
Vlajková loď společnosti. Špičková vína, která v sobě ztělesňují dokonalý výběr těch nejlepších poloh a hroznů. Pravidelně také sbírají ocenění na mezinárodních soutěžích, k tomu získala vína z řady Ego již dvakrát titul Šampion Salonu vín Národní soutěže vín.