Vyzkoušejte jedno z nejlepších italských vín na trhu. Ve sklenici Vás upoutá hluboká rubínová barva s lehce granátovými odlesky. Vůně je mohutná a plná zralého ovoce a koření. V chuti je cítit koření, vanilku, zralé ovoce a sametově hladké třísloviny s nekonečně dlouhou dochutí.
Po šetrné fermentaci při 20-24 °C a lisování se víno nechává projít přes slupky Amarone della Valpilicella. Poté víno zraje 12-18 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu.
Doporučujeme podávat k risotu, těstovinám s fazolemi nebo dušenému masu s typickou veronskou omáčkou Pearà.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 10 - 15 let.