Hrozny pro výrobu tohoto vína se urodily na staré viniční trati Pod Reistnou nedaleko "Hlavního města vína" - Valtic. Studená macerace pomletých bobulí před lisováním poskytla vínu eleganci, noblesu, délku a zvýraznila aromatický projev odrůdy. Aroma tohoto vína je tvořeno sametovým charakterem čajových růží, květů jabloní a černého bezu. Víno má intenzivní zlatožlutou barvu a díky vyšší zralosti podů i vysokou viskozitu. V chuti je víno plné, nasládlé a šťavnaté. Typická je kořenitost a lehký nádech vanilky a skořice.
Doporučujeme podávat k paštikám z husích jater, aromatičtějším kozím sýrům, k pokrmům asijské kuchyně a z kuřecího masa.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování. Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány 27. 9. 2019. Z této šarže vína bylo vyrobeno 2 666 lahví.
Vinařství Na Soutoku je rodinné vinařství. Najdeme ho na kraji města Břeclav. Asi 15 km od vinařství se nachází soutok řek Moravy a Dyje. Je to zároveň i místo, kde se setkávají hranice mezi ČR, Slovenskem a Rakouskem. V roce 2011 ho založil Ing. Karel Průša CSc., který se vínem z výrobního i výzkumného hlediska zabývá od roku 1972. Samotnou výrobou vína se zabývá mladší syn, Ing. Karel Průša ml. O obchod a propagaci se stará starší syn, Ing. Přemysl Průša. Nevlastní žádné vinice. Hrozny vykupují od prověřených dodavatelů. Jejich filozofií je se naplno věnovat výrobě a práci ve sklepě. Způsob výroby je založen na kombinaci tradičních postupů a tradici výroby vína na Moravě, s nejmodernějšími postupy. Na výrobu bílých vín pěstují odrůdy: Sauvignon, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Chardonnay, Rulandské šedé a Tramín červený. Na výrobu červených vín pěstují odrůdy: Rulandské modré, Modrý Portugal, Dornfelder, Cabernet Moravia, André, Merlot, Frankovku a Zweigeltrebe.