Sladký Tramín červený s jemně kořenitou vůní i chutí připomíná svou barvou staré blýskavé šperky. Příznivci tohoto typu vína ocení výraznou kořenitou vůni s tóny skořice, zázvoru a liči. V chuti ucítíte svěží kyselinku a pampeliškový med s podtóny vyzrálého manga.
Doporučujeme podávat jako aperitiv i jako digestiv ke sladkým moučníkům. Dobře se shodne s pikantní paštikou, husími nebo kachními játry, thajskou kuchyní či sýry s modrou plísní. Je ideální ke slavnostním příležitostem.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 6 - 8 let. Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 17. 10. 2017