Tramín červený, Terroir, Výběr z hroznů, 2016, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l

Ve vůni můžeme cítit kůru všech druhů melounů. V chuti se objevuje přezrálý meloun s dochutí kajenského pepře. Víno je vyráběno kryomacerací - je metoda, kdy se rmut (odstopkované a pomleté bobulky hroznů) nechají naležet za velmi nízkých t
Tramín červený, Terroir, Výběr z hroznů, 2016, Vinařství Petr Skoupil, 0.75 l
Země původu
Vlastnosti
ID produktu 12723
Oblast Morava
Podoblast Velkopavlovická
Kategorie Výběr z hroznů
Kolekce Terroir
Barva Bílé
Cukr Polosladké
Zařazení Tiché víno
Ročník 2016
Šarže 1716
Uzávěr Korkový uzávěr
na dotaz na dotaz
Tento produkt nelze zakoupit
Dostupnost:
Na dotaz
Podrobnosti

Ve vůni můžeme cítit kůru všech druhů melounů. V chuti se objevuje přezrálý meloun s dochutí kajenského pepře. Víno je vyráběno kryomacerací - je metoda, kdy se rmut (odstopkované a pomleté bobulky hroznů) nechají naležet za velmi nízkých teplot a tím se z nich „vylouhuje", tedy maceruje řada látek, především aromatické povahy.

Viniční trať Šmatláky se vyznačuje masivním matečním podkladem a celodenním slunečním svitem. Jedna z nejvhodnějších odrůd pro tuto oblast je tak mnohokrát oceněným rodinným klenotem rodiny Skoupilových.

Doporučujeme podávat k vepřovému masu, pepřovým omáčkám a paštikám.

Ocenění:

  • Výstava vín Lednicko-valtického areálu 2017- stříbrná medaile
  • Vinum Juvenale 2016 - stříbrná medaile

 

Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 5 - 6 let od lahvování.

Obec: Vrbice
Trať: Šmatláky
Alkohol11,5 % obj
Kyseliny5,8 g/l
Zbytkový cukr37,7 g/l
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení