Poznejte a zaznamenejte si k šatovské viniční trati Peklo novou odrůdu a to Tramín červený. Z panenské sklizně vzešlo nádherné víno s bohatou vůní po vyzrálých broskvích, čerstvém ananasu a opojné lilii. V ústech ohromí komplexností, pestrostí a svěžestí chuťového projevu. Pohladí nasládlostí zbytkového cukru a atraktivní příchutí po nektarinkách, granátovém jablku a liči. Víno má velmi dobré předpoklady k archivaci.
Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu, ovocným dezertům i kvalitním sýrům.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 5 - 7 let od lahvování.
LACERTA VIRIDIS
Vína označená nálepkou „ZELENÁ JEŠTĚRKA“ jsou vyráběna z hroznů z viničních tratí, které jsou současně i teritoriem vzácné a velmi krásné ještěrky zelené. Ještěrka zelená se v České republice vyskytuje pouze v ekologicky čisté krajině.