Hrozny pro výrobu tohoto vína pochází ze známé viniční tratě Kolby v Pouzdřanech. Hlinité spraše velké výhřevnosti a jedinečné mikroklima vytváří osobitý stepní terroir a to se následně zrcadlí i ve vzniklém víně. Hrozny vykazovaly vysokou přírodní cukernatost a velmi dobrý zdravotní stav. V aromatickém profilu dominují čajové růže a vanilka, doplněné jemným dotekem pivoněk. Květnatý projev je během vychutnávání doplněn ovocnými tóny vyzrálých citrusů, meruněk a červeného bobulového ovoce v kombinaci
Doporučujeme podávat k paštikám z husích jater, aromatičtějším kozím sýrům, k pokrmům asijské kuchyně a z kuřecího masa.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování. Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány 18. 9. 2020. Z této šarže vína bylo vyrobeno 1 333 lahví.