Vychutnejte si tento netradiční Tramín s velmi malým zbytkovým cukrem, který je jedním z nejprodávanějším vínem vinařství. Projevuje se v něm odrůdový charakter a maximálně šetrná peče, která mu byla věnována při výrobě.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Kolekce Klasik
Výroba vína je naše srdeční záležitost. Nevyrábíme žádné „voňavkya rychlokvašky“ . Necháváme plně vyniknut odrůdovému charakteru vín a dopřáváme jim potřebnýčas k přirozenému zrání. Téměř všechna vína necháváme minimálně do jara ležet na kvasničných kalech, které jim dodají plnou a bohatou chuť. Snažíme se s vínem pracovat harmonicky, s šetrnými zásahya minimálním použitím preparátů a síry. Výsledkem je víno přirozené a od přírody dokonalé.