Tramín červený, Pozdní sběr, 2018, Juřeník & Žďárský, 0.75 l

Tramín červený, Pozdní sběr, 2018, Juřeník & Žďárský, 0.75 l
Země původu
Vlastnosti
ID produktu 15386
Oblast Morava
Podoblast Velkopavlovická
Kategorie Pozdní sběr
Kolekce Klasik
Barva Bílé
Cukr Suché
Zařazení Tiché
Ročník 2018
Šarže 18-05
Uzávěr Korkový uzávěr
235 Kč s DPH
Dostupnost:
Skladem 13 ks
Osobně v Modleticích:
pozítří
Osobně v Praze:
pozítří po 17:30
Přepravní společností:
středa 30.9
Podrobnosti

Vychutnejte si tento netradiční Tramín s velmi malým zbytkovým cukrem, který je jedním z nejprodávanějším vínem vinařství. Projevuje se v něm odrůdový charakter a maximálně šetrná peče, která mu byla věnována při výrobě.

 

Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C

Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.

 

Kolekce Klasik

Výroba vína je naše srdeční záležitost. Nevyrábíme žádné „voňavkya rychlokvašky“ . Necháváme plně vyniknut odrůdovému charakteru vín a dopřáváme jim potřebnýčas k přirozenému zrání. Téměř všechna vína necháváme minimálně do jara ležet na kvasničných kalech, které jim dodají plnou a bohatou chuť. Snažíme se s vínem pracovat harmonicky, s šetrnými zásahya minimálním použitím preparátů a síry.  Výsledkem je víno přirozené a od přírody dokonalé.

Zobrazit méněZobrazit více
Obec: Čejkovice
Trať: Niva hrbatá
Alkohol13,0 % obj
Kyseliny5,4 g/l
Zbytkový cukr1,9 g/l
Juřeník & Žďárský

Vinařství Juřeník & Žďárský bylo založeno kamarády Robinem a Honzou. Nejsme tradiční vinařství. Jsme mladé moderní vinařství založené na myšlence a touze obnovit vinařskou tradici na Uherskobrodsku, kam vinaření od nepaměti patří. Do našich vín se snažíme vtisknout kus sebe a lásky k tomu, co děláme. S roční produkcí okolo 20 000 lahví vín si můžeme dovolit se s nimi radovat a věnovat jim tu největší péči. Při jejich výrobě se snažíme neustále posouvat, učíme se novým věcem, pracujeme na sobě, zlepšujeme se a navyšujeme kvalitu našich vín. Nebojíme se zkoušet, experimentovat nebo se nechat inspirovat tisíce let starými metodami. Našim cílem je vyrábět vína přirozená s respektem k dané odrůdě. Našim mottem je: „S úctou k přírodě a tradici”