LIKVIDACE SKLADU !!! - slevy až 50 %, více než 200 zlevněných položek
Vychutnejte si tento netradiční Tramín s velmi malým zbytkovým cukrem, který je jedním z nejprodávanějším vínem vinařství. Projevuje se v něm odrůdový charakter a maximálně šetrná peče, která mu byla věnována při výrobě.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Kolekce Klasik
Výroba vína je naše srdeční záležitost. Nevyrábíme žádné „voňavkya rychlokvašky“ . Necháváme plně vyniknut odrůdovému charakteru vín a dopřáváme jim potřebnýčas k přirozenému zrání. Téměř všechna vína necháváme minimálně do jara ležet na kvasničných kalech, které jim dodají plnou a bohatou chuť. Snažíme se s vínem pracovat harmonicky, s šetrnými zásahya minimálním použitím preparátů a síry. Výsledkem je víno přirozené a od přírody dokonalé.
Vinařství Juřeník & Žďárský bylo založeno kamarády Robinem a Honzou. Nejsme tradiční vinařství. Jsme mladé moderní vinařství založené na myšlence a touze obnovit vinařskou tradici na Uherskobrodsku, kam vinaření od nepaměti patří. Do našich vín se snažíme vtisknout kus sebe a lásky k tomu, co děláme. S roční produkcí okolo 20 000 lahví vín si můžeme dovolit se s nimi radovat a věnovat jim tu největší péči. Při jejich výrobě se snažíme neustále posouvat, učíme se novým věcem, pracujeme na sobě, zlepšujeme se a navyšujeme kvalitu našich vín. Nebojíme se zkoušet, experimentovat nebo se nechat inspirovat tisíce let starými metodami. Našim cílem je vyrábět vína přirozená s respektem k dané odrůdě. Našim mottem je: „S úctou k přírodě a tradici”