Zlato-zelenkavý sladký Tramín s jemně kořenitou vůní i chutí. Příznivci tohoto typu vína ocenění výraznou vůni zralého zahradního ovoce, jemné čajové růže, zázvoru a liči. V chuti ucítíte svěží kyselinku a meruňkový džem. Harmonii podtrhuje přírodní zbytkový cukr.
Doporučujeme podávat jako aperitiv i jako digestiv ke sladkým moučníkům. Dobře se shodne s pikantní paštikou, husími nebo kachními játry, thajskou kuchyní či sýry s modrou plísní. Je ideální ke slavnostním příležitostem.
Doporučená teplota podávání: 8 - 10 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 6 let.
Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 24. 10. 2016