Vyšší růžová barva až s pomerančovými odlesky je výsledkem delší macerace moštu na slupkách. Víno má typickou vůni čajové růže a jemnou kořenitost. Chuť je velice plná, dlouhá a sladěná. Oranžové víno vzniklo ležením na slupkách, kdy se vylohouvalo ze slupek barvivo a další chuťové a vonné látky. Poté následovala 30 dnů dlouhá macerace.
Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu, zeleninovým přílohám sýrům či pikantnímu kari. Vezkoušet jej také můžete jako vynikající osvěžující nápoj v kombinaci s jemně perlivou minerálkou, mátou a ledem.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci po dobu 2-3 let od lahvování.