Poznejte atraktivní tramín, který potěší ušlechtilou vůní po šeříku, růžích i ovoci. V ústech zaujme svůdnou nasládlostí zbytkového cukru i svěžestí vzletných kyselin. Objevíte příchuť po broskvích a exotickém liči.
Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu nebo specialitám asijské kuchyně.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 5 - 7 let od lahvování.
LACERTA VIRIDIS
Vína označená nálepkou „ZELENÁ JEŠTĚRKA“ jsou vyráběna z hroznů z viničních tratí, které jsou současně i teritoriem vzácné a velmi krásné ještěrky zelené. Ještěrka zelená se v České republice vyskytuje pouze v ekologicky čisté krajině.