Jemné, ušlechtilé až smyslné vůně po kosatcích, fialkách a medu Vás zaujmou hned při prvním přivonění. V každém doušku oceníte harmonii, čistotu a svůdnost tohoto krásného vína. Příjemná je příchuť po tropickém ovoci, kompotovaných jablkách a rozinkách.
Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu nebo specialitám asijské kuchyně.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 6 let od lahvování.
LACERTA VIRIDIS
Vína označená nálepkou „ZELENÁ JEŠTĚRKA“ jsou vyráběna z hroznů z viničních tratí, které jsou současně i teritoriem vzácné a velmi krásné ještěrky zelené. Ještěrka zelená se v České republice vyskytuje pouze v ekologicky čisté krajině.