Neodolatelná vůně po šeříku, růžích a vyzrálých broskvích navnadí Vaše chuťové pohárky. V ústech oceníte mohutnost, komplexnost a čistotu chuťového projevu. Atraktivní tóny po tropickém ovoci i typická kořenitost ve spojení s lákavým zbytkovým cukrem Vás budou vybízet k dalšímu a dalšímu doušku.
Doporučujeme podávat například ke kuřecímu masu nebo ovocným dezertům.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 5 let od lahvování.
LACERTA VIRIDIS
Vína označená nálepkou „ZELENÁ JEŠTĚRKA“ jsou vyráběna z hroznů z viničních tratí, které jsou současně i teritoriem vzácné a velmi krásné ještěrky zelené. Ještěrka zelená se v České republice vyskytuje pouze v ekologicky čisté krajině.