Potěšte se atraktivním Tramínem červeným s líbivou vůní po šeříku, růžích a perníkovém koření. V ústech oceníte sametově hladký, čistý a svěží chuťový projev podbarvený příchutí po liči nebo malinách.
Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu nebo ovocným dezertům.
Obec: Hnanice
Trať: Fládnická
Alkohol: 12,0 % obj.
Zbytkový cukr: 20,7 g/l
Kyseliny: 6,9 g/l
Bezcukernatý extrakt: 24,1 g/l
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 4 - 6 let.
Vína označená nálepkou „ZELENÁ JEŠTĚRKA“ latinsky LACERTA VIRIDIS jsou vyráběna z hroznů z viničních tratí, které jsou současně i teritoriem vzácné a velmi krásné ještěrky zelené. Ještěrka zelená se v České republice vyskytuje pouze v ekologicky čisté krajině.