Víno z vinařské oblasti Penedés, z odrůd Xarello, Muscat a Gewürztraminer. Má světle slámově žlutou barvu, exotické aroma jarních květin, broskvového nektaru, melounu a tropického ovoce, s tóny pomerančové kůry a medu. V chuti je ovocité, měkké, svěží a vyvážené, s dlouhým, lehce kořenitým závěrem. Fermentace probíhá 3-4 týdny v tancích z nerezavějící oceli při kontrolované teplotě 13 °C.
Doporučujeme podávat k předkrmům, rybám, plodům moře, rýži a těstovinám.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.
Vinařství navazuje na dlouhou vinařskou tradici rodiny Sumarroca pod Katalánskými Pyrenejemi. V osmdesátých letech 20. století se rodina přestěhovala do Sant Sadurní D´Anoia v oblasti Penedés a začala se věnovat nejen místním ale i zahraničním odrůdám na 455 ha vinic ve třech rozdílných vinohradech. Nádherné sídlo uprostřed vinohradu vyzařuje úspěšnost jejich počínání. Dnes patří k nejdůležitějším výrobcům v oblasti Penedés. Vyrábí nejen tichá vína, ale především šumivá vína Cava, která jsou vysoce oceňována.